Tuesday, 13 January 2015

Ananas în zăpadă



Ananas în zăpadă

Altă rimă n-am găsit... să-mi fie cu iertare. Cam prea mult frig afară și nu reușesc să mă dezmorțesc. Poate cu un pic de verde...

Dar să ne concentrăm. Avem un blat neobișnuit din biscuiți cu gem de capșuni/prune/corcodușe/caise... care ar fi mai acrișor. Pare ciudat, intersant totuși și cu personalitate.
Crema în schimb, nici prea prea, nici foarte foarte. Nici grea, nici ușoară, nici soft, nici aspră.. îmbină perfect urda cu smăntână, crema de brânză și frișca cu bucățile de ananas presărate pe ici pe colo... mai mult pe ici, pentru că nu suntem la cofetărie, punem să fie!

Deasupra, după cum este clar deja, ananas pretutindeni, prins în jeleu de suc de ananas și portocale. Petele roșii de culoare nu știu dacă le pot reproduce la fiecare comandă. Întâmplător aveam niste cranberry sauce rămas de la Revelion.. și am zis, de ce nu?

Să fie vreo 2,5 kg... poate 3. Rotunjim în minus oricum. Preț, între 120-150 lei... discutăm pe cântar.

Ah, să nu uit. Frunzele nu se mănâncă.


No comments:

Post a Comment